Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

Dames

Showing all 19 results

Dubarry laarzen dames

Als u opzoek bent naar de Dubarry laarzen voor dames/vrouwen bent u bij Hofstee Schoenen in Laren aan het juiste adres. Wij bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van onze webshop en de Dubarry laarzen thuis te laten bezorgen of om gezellig langs te komen in onze winkel, die al 130 jaar gevestigd is in Laren (NH) op de hoek van de Nieuweweg en de Klaaskampen. Bent u opzoek naar Dubarry laarzen sale? Dan moeten wij u helaas vertellen dat de Dubarry laarzen (dus ook alle Dubarry dames laarzen) in principe een vaste prijs hebben. Dit betekent dat u dus voor de Dubarry laarzen eigenlijk overal hetzelfde betaald. Een Dubarry sale bestaat dus dan logischerwijs ook niet.

Dubarry laarzen sale

Het wil nog wel eens voorkomen dat de een Dubarry laars uit de collectie gaat en om die reden iets goedkoper verkocht wordt dan dat deze tijdens de collectie heeft gekost. Hierover houden wij u uiteraard op de hoogte in onze webshop.

Dubarry dameslaarzen

In ons assortiment hebben wij onder andere de volgende Dubarry laarzen: Galway brown, Galway Walnut, Galway Black, Galway Black/Brown, Tipperary Brown, Tipperary Walnut, Longford Black, Longford Walnut, Clare Black, Clare Walnut, Kilternan Laars, Kildare Black, Kildare Brown, Kildare Walnut, Donegal laars, Roscommon Black, Roscommon Walnut!