Schoenmakerij in Laren

Ook voor al uw schoenreparaties kunt u bij Hofstee Schoenen Laren terecht. Wij verzorgen al uw schoenreparaties snel en zeer vakkundig. De schoenmakerij wordt gerund door Peter van Baaden. Deze gecertificeerde schoenmaker repareert al uw schoeisel op een zeer vakkundige manier (48 uurs service).

Er wordt door Peter uitsluitend gebruik gemaakt van materialen van topkwaliteit en door de jarenlange ervaring kunnen we gerust stellen dat er nog échte liefde voor het vak is. U kunt uw schoenen ten alle tijden langs brengen in onze winkel ter reparatie. Of u nou een losgelaten zool heeft of een nieuwe hak onder uw schoen wilt, wij kunnen het voor u maken in onze schoenmakerij Laren. Ook zijn wij gespecialiseerd in het compleet vervangen van gehele onderwerken.

Het is verstandig om schoenen goed te onderhouden. Bij ons vind u de beste onderhoudsmiddelen voor uw schoenen en wij geven graag het juiste advies bij onze onderhoudsproducten. Wij werken met een grote collectie onderhoudsmiddelen van BAMA (voorheen TANA). Voor al deze producten kunt u bij ons in de winkel terecht.

Een paar handige tips:

  • Verzorg uw schoenen goed door ze regelmatig te reinigen, ook de binnenkant dient regelmatig met een vochtige doek gereinigd te worden.
  • Indien uw schoenen nat zijn geworden, laat ze dan aan de lucht drogen en niet bij een warmtebron zoals een verwarming of in de felle zon.
  • Het is verstandig om uw schoenen op te bergen voorzien van houten schoenspanners. Hierdoor behouden de schoenen hun vorm en dit heeft een vochtregulerende werking.